Saç, erkeklerin en önemli aksesuarıdır. Günümüzde saç, erkeklerde de moda ve trendlerin olmazsa olmazı haline gelmiştir.

Saç kaybı günümüz teknolojisi ile artık önlenebilir, ertelenebilir veya giderilebilir bir sorun halini almıştır.

Nasıl ki diş sorunu yaşadığımızda uyguladığımız diş protezi çözümleri varsa saç sorununa da saç protez çözümü uygulanmaktadır. Uygulanan saç protezi ile kişi imajını yeniler ve eksikliğini hissettiği saçlarına kavuşmuş olur. Kaybettiğin saçlarına üzülmekten fazlasını yapmak istiyorsan HDC’ye uğra.

Erkeklerde yaşanan saç sorunları birçok etkene bağlı olabilmektedir. Her ne kadar ilerleyen yaşlarda saç dökülmesi yaşanıyor gibi görünse de her yaşta saç dökülmesi sorunu oluşabilmektedir. En çok rastlanan sebep genetik faktörlerdir. Genetik faktörlerin dışında stres, beslenme alışkanlığı, yaşam tarzı, yanlış kullanılan kozmetik ürünleri de saç kaybına neden olmaktadır. 

Protez saç, ağrısız, sızısız, beklemeden uygulanabilir bir sistemdir. Protez saç uygulaması kişiye özel bir uygulamadır. Protez saç hayalinizdeki saçlara sahip olmanın en doğru yollarından biridir. Saç ekimi gibi farklı yöntemlerle saç kaybınızı giderebilirsiniz. Fakat diğer yöntemler beklentilerinizi karşılamayabilir ve sizin cilt yapınıza yada saç sorununuza uygun olmayabilir. Protez saç ise hayat tarzınıza, cilt yapınıza, bütçenize uygun olarak hazırlanarak beklentilerinizi tam karşılamaktadır.

Erkeklere özel protez saçın en önemli özelliği erkek tipi saç dökülmelerine özel olarak üretildiği için çok doğal görünmesidir. Erkeklerde protez saç kullanımı kişinin kendini daha özgüvenli olmasını sağlamakla beraber daha genç görünmenizi sağlamaktadır.